Experience

Over LYF

Lift Your Fork is een receptenwebsite op initiatief van Rens Emmerik. Deze recepten zijn gericht op een gezonde en sportieve leefstijl. In combinatie met krachttraining kunnen deze gerechten helpen met afvallen of spiermassa opbouwen.

Na het behalen van het middelbare school diploma begon Rens aan de opleiding tot zelfstandig werkend kok. Daarna werkte hij twintig jaar full time in verschillende horecakeukens.

Naast de liefde voor koken had hij vanaf zijn jonge jaren ook enorme passie voor sport. Zo besteedde hij veel tijd aan voetbal, veldhockey en lange baan schaatsen. Ook reed hij regelmatig karts en nam deel aan wedstrijden. Vanaf zijn twintigste was hij steeds vaker in de sportschool te vinden. Een uur trainen of hardlopen werden gewoontes waarmee hij de dag begon.

Het kon niet anders dan dat zijn passies voor koken en sport na al die jaren samen kwamen op deze website. Met Lift Your Fork wil Rens beginnende sporters motiveren om goed van start te gaan en gevorderde sporters en gezondheidsfreaks inspireren met restaurantwaardige gerechten.