Kanapka z paluszkami rybnymi z sosem remoulade

Recept: broodje visstick met remouladesaus
Całkowity czas 15 minuty

Krokant gebakken vissticks op knapperig brood met het zuur van remouladesaus maken dit gerecht tot een smaakexplosie. De remouladesaus is trouwens laag in calorieën en in vijftien minuten staat dit broodje op tafel.

Recept: broodje visstick met remouladesaus

Całkowity czas 15 minuty
Kurs Lunch
Kuchnia Francuski
Porcje 4
Kalorie 372 kcal

Benodigdheden

  • 1 nóż, deska do krojenia i waga kuchenna
  • 1 piekarnik
  • 1 taca do mieszaniaskrzynka przygotowawcza
  • 1 weckpot of bakje

Składniki
  

  • 300 gr volkoren pistolet 4 stuks x 75 gr
  • 560 gr vissticks 20 jednostek

Remouladesaus

  • 80 gr magere kwark (Griekse yoghurt of skyr) 3 łyżki stołowe
  • 40 gr lekki majonez 2 łyżki stołowe
  • 50 gr cebula ½ cebuli
  • 50 gr ogórek 1 korniszon
  • 20 gr kapary 1 łyżka stołowa
  • 10 gr sok z cytryny ½ citoen
  • 4 gr pietruszka
  • 3 gr czosnek w proszku 1 łyżeczka

Grubo mielony pieprz i sól morska

Instrukcje
 

  • Weeg de ingrediënten af. Hak de ui, augurk en de peterselie in kleine stukjes. Voeg ze toe aan de mengbak samen met de andere ingrediënten. Voeg eventueel nog peper en zout toe en meng het geheel tot remouladesaus. Bewaar de saus in een goed afsluitbare pot. De saus is genoeg voor vier broodjes visstick.
  • Verwarm de oven voor op 220 ℃. Bak zowel het broodje als de vissticks 15 minuten.
  • Snij het broodje open. Doe op beide kanten een ruime eetlepel remouladesaus en verdeel daaroverheen de vissticks. Garneer eventueel af met kappertjes en schijfjes citroen.

Voedingswaarde

Kalorie: 372kcalWęglowodany: 36gBiałko: 40gTłuszcz: 7gTłuszcze nasycone: 2gTłuszcze wielonienasycone: 3gTłuszcze jednonienasycone: 2gTłuszcze trans: 0.01gCholesterol: 72mgSód: 754mgPotas: 661mgWłókno: 5gCukier: 5gWitamina A: 124IUWitamina C: 3mgWapń: 150mgŻelazo: 3mg
Słowo kluczowe 3 dni przygotowań
Czy to recepta dla mnie?Laat ons weten hoe het was!

Welke saus is goed voor krachtraining?

Een beetje saus over je vlees, aardappeltje of groenten maakt je eten soms een stuk lekkerder. Maar dit moet er niet voor zorgen dat je vetpercentage de lucht inschiet. Kies daarom bijvoorbeeld voor rode sauzen als ketchup en BBQ-saus. Eet light sauzen, sauzen zonder suiker of maak je saus zelf, zoals de remouladesaus voor dit broodje visstick. Op Podnieś widelec maakten we al eens zielone pesto oraz zdrowy majonez die voor het grootste deel uit olijfolie bestaat. Als je die twee mixed heb je pestomayo, of ga voor een mega lichte sos czosnkowy skyr.

Podobne wpisy