Chrupiący wegetariański wrap z kurczakiem
Recept: Crunchy veggie chicken wrapDeze gezonde, crunchy veggie chicken wrap is de doskonały oplossing voor een makkelijke lunch. Dit vegetarische recept is niet alleen eenvoudig te maken, maar ook extreem lekker! De warme vegetarische kipstukjes, knapperige komkommerblokjes en krokante cornflakes zorgen voor een heerlijke textuur en smaakbeleving. Binnen een kwartiertje staat deze smaakvolle wrap op tafel.

Recept: Crunchy veggie chicken wrap
Benodigdheden
- nóż, deska do krojenia i waga kuchenna
- mała patelnia
- piekarnik
Składniki
Dla tych, którzy wolą nie używać wagi kuchennej, podaję ilości każdego składnika. Należy pamiętać, że ilości te nie są automatycznie dostosowywane w przypadku zmiany liczby porcji.
- 60 gr owijka 1 wrap
- 40 gr veggie kipstukjes ½ garści
- 25 gr tarty ser 3 łyżki stołowe
- 25 gr ogórek ⅛ komkommer
- 10 gr płatki kukurydziane ½ garści
- 10 gr casewnoten 3 łyżki stołowe
- 15 gr barbecuesaus 1 łyżka stołowa
Instrukcje
- Bak de veggie kipstukjes met de casewnoten 5 minut op laag vuur en roer geregeld.40 gr veggie kipstukjes, 10 gr casewnoten
- Besmeer de wraps met de barbecuesaus. Verdeel alle ingrediënten over de wraps.60 gr wrap, 25 gr geraspte kaas, 25 gr komkommer, 15 gr barbecuesaus, 10 gr cornflakes
- Vouw de buitenkanten een klein beetje dicht en rol de wraps op. Leg deze op een ovenplateau en bak ze 8 minut na 180℃.
Wideo
Voedingswaarde

Je kunt eenvoudig variëren met dit recept door te kiezen voor een volkoren of witte wrap, afhankelijk van je voorkeur. Ook de cornflakes kun je vervangen door een volkoren variant voor een extra vezelrijke bite. En als je wilt, kun je de vegetarische kipstukjes natuurlijk vervangen door echte kip voor een niet-vegetarische twist. Zo maak je de wrap helemaal naar jouw smaak!
