Crunchy veggie chicken wrap
Recept: Crunchy veggie chicken wrapDeze gezonde, crunchy veggie chicken wrap is de perfecte oplossing voor een makkelijke lunch. Dit vegetarische recept is niet alleen eenvoudig te maken, maar ook extreem lekker! De warme vegetarische kipstukjes, knapperige komkommerblokjes en krokante cornflakes zorgen voor een heerlijke textuur en smaakbeleving. Binnen een kwartiertje staat deze smaakvolle wrap op tafel.

Recept: Crunchy veggie chicken wrap
Benodigdheden
- mes, snijplank en keukenweegschaal
- kleine bakpan
- oven
Ingrediënten
Voor wie liever NIET met een keukenweegschaal werkt, geef ik de hoeveelheden per stuk achter elk ingrediënt. Hou er rekening mee dat deze hoeveelheden niet automatisch worden aangepast wanneer je het aantal porties wijzigt.
- 60 gr wrap 1 wrap
- 40 gr veggie kipstukjes ½ handje
- 25 gr geraspte kaas 3 eetlepels
- 25 gr komkommer ⅛ komkommer
- 10 gr cornflakes ½ handje
- 10 gr casewnoten 3 eetlepels
- 15 gr barbecuesaus 1 eetlepel
Instructies
- Bak de veggie kipstukjes met de casewnoten 5 minuten op laag vuur en roer geregeld.40 gr veggie kipstukjes, 10 gr casewnoten
- Besmeer de wraps met de barbecuesaus. Verdeel alle ingrediënten over de wraps.60 gr wrap, 25 gr geraspte kaas, 25 gr komkommer, 15 gr barbecuesaus, 10 gr cornflakes
- Vouw de buitenkanten een klein beetje dicht en rol de wraps op. Leg deze op een ovenplateau en bak ze 8 minuten op 180℃.
Video
Voedingswaarde

Je kunt eenvoudig variëren met dit recept door te kiezen voor een volkoren of witte wrap, afhankelijk van je voorkeur. Ook de cornflakes kun je vervangen door een volkoren variant voor een extra vezelrijke bite. En als je wilt, kun je de vegetarische kipstukjes natuurlijk vervangen door echte kip voor een niet-vegetarische twist. Zo maak je de wrap helemaal naar jouw smaak!
